Aferin Bana

Sedir adası, Kızkumu,Yeni minderim..


Normalde annemle evdeyim ben hep,
gündüzleri de böylesi daha iyi oluyormuş zaten,geçen günkü gezimizde iyice anladım artık.
Sabahları ben herkesi uyandırırım sonra babam işe gider, peşinden de biz çıkıp yürürüz ama geçen gün öyle olmadı.

Babam gidicek diye beklerken bir baktım hepbirlikte arabaya bindik, kocaman çantalar taşındı falan.Kapının önünde kırk saat oyalanıyorlar, hiç sabredemiyorum.

Neyse hemen arabaya bindik, babamın telefonları durmadı, popom da büyümüş bir türlü annemin kucağına yerleşip de uyuyamadim ama sonunda yalnız kalmayı kabul edip geçtim kuruldum arkaya..

Araba durunca hayatımda ilk defa bindiğim denizin üstünde giden bir şeyle (rüzgar esince kulaklarım havalanıyordu çok hoş) bir yere gittik, sedir adasıymış. öyle sıcaktı ki su içmeden yapamadım, ağladım ağladım su içtim, içtikçe de çiş yaptım.

Ondan mıdır bilinmez bağladılar beni bir kütüğe, gittiler.Neyse ki etraf çok kalabalıktı da sevenlerim çok oldu :)

Dönüşte de acele ettirdiler, adaya kakami yaptim kaçtık.

Babamın arabasında bir yer keşfettim, çok da güzel annemin ayaklarının yanında, üstten hava geliyor püfür püfür ooh. Bazen rüzgar durdu ben söylendim, yine esti. Çok güzel bir araba bu, kocaman, büyüyünce ben kullanıcam. Patilerimi üşütüp de devamlı pırt yapıp kokutmasam daha güzel olur hem.

*
Eve dönüyoruz zannederken denizin üstünde yürüyen insanlar gördük. Komik annem çok heycanlandı diye babam bizi o sıcakta dışarı çıkarttırıp yürüttü o suda. Bir ara beni de kucağına o aldı, öyle korktum ki yine suya bırakıcak da ıslanıcam diye. Bir kere yapmıştı, zor kaçmıştım karaya. Bir daha da denize girer miyim bilemiyorum..

Günün en güzel yanı da yeni turuncu minderim oldu, ooh. Artık popom taşlara düşmüyor.
Aklıma gelmişken gidip yatiim ben ona.


1 yorum:

  1. Adsız dedi ki...:

    Çok tatlı bi böcek :)