Aferin Bana

Nisan Günleri..

Komik oğlan Duck bu aralar aynı yerlerde yürüyüş yapmaktan sıkılmış, aklına estikçe önceden yürüdüğümüz değişik yollara kaçıyor.

Birşeyler anlatmak istiyor olmalı demiyorum tabi, çünkü anlatacağını anlatıyor ama tüyler dökülürken arabaya binme yasağımız olduğu için mecburen sitedeki yeşillik alanlarla yetiniyoruz..

*

Yaz nedeniyle diyete başladığından da bahsetmiştim sanırım. Aynen devam ediyor kendi diyetine.. Elimizle yedirdiğimiz bile oluyor tane tane, pek keyifli.. ( Benim köpeğim olsa döve döve bir hal olmuştum, pencereden fırlatmıştım diyenleri duyar gibi oldum sanki? ) Biz pencereden fırlatmak yerine pencereden bakarken ağzına mamalar sokuşturmayı tercih ediyoruz. Tombik göbeğinin orda bir boşluk oluştuğunu görmek formda olduğunu bilsek bile tuhaf hissettiriyor. :)

*



Evdeki komik halleri halen devam ediyor zaten şüphesiz..
Gelen gideni penceresinden takip edebildiği ve turuncu koltuğun koluna kafasını koyup uyumayı sevdiği için normalde küçük odada takılmayı tercih eder, salona ara ara uğrar..

Biz salondayken de ara sıra gelip ziyaret eder, kendini sevdirir, oyunlar oynar, yanımızda biraz yatıp tekrar küçük odaya döner.

Evde yalnız olduğumuz zamanlarda da küçük odadan salona her gelişinde önce kapıda durup bir bana bakar, ben de kollarımı açıp sırıtarak "hoşgeldin hoşgeldin hoşgeldiin" şeklinde bi şarkımız var onu söylerim, ben bu şarkımsı şeyi söyleyerek eğlenirken o da bana koşar kıvırta kıvırta. (Evet birazcık deliyiz)

Dün akşam da yine bu şekilde biz salonda film izlerken Duck küçük odadan geldi, salonun kapısından bakıp bekliyormuş hoşgeldin merasimini ama biz fark etmedik.
Kapıda bir isyan ederek söylendi ki görmeniz gerek..

Resmen ben geldim ve hala görmediniz, nerde benim hoşgeldin merasimim der gibi..
Tek başıma olmadığım için öyle sululuklar yaparak hoşgeldin şarkısı söylemedim ama yine kollarımı açıp bir hoşgeldiiin dedim sırıta sırıta, öyle girdi içeri yine kıvırta kıvırta yanımıza koşarak.

Komik çocuk,
alışkanlığa çevirdiği olaylar var,
biri aksasa hemen tepkisini koyuyor.

Biz de eğleniyoruz sayesinde.. :)

Bunlar da bugünkü sıkıntılarım, çeşitli duck uzuvları :)
50mm ,içerdekilerde f 1.8

fitfit :)


kendi tüyü kendi patisine yapışmış, kıllım.


buruno


çarpık dişler :)


çirkin kartopum :)

2 yorum:

  1. Unknown dedi ki...:

    duck
    yakışıklı oğlan
    sen çok tatlısın yaaa
    her huyun çok tatlı

  1. Özge dedi ki...:

    dışı seni içi beni yakar mı diyolardı ne diyolardı :))