Aferin Bana

Tombiktolar Sahada

Daisy, amerikadan buraya gelmiş, bizim sitede yürüyüş yolumuzun sonundaki evlerden birinde oturan bir golden. Sakin, oyuncu, kuzu gibi bir dişi.

İlk geldiğinde stresten inanılmaz zayıflamıştı ama artık Duck gibi bir koca popolu. (Bu arada zayıflatma konusunda fikirleriniz varsa açığız, kısırlaştırdığımızdan ve ben işe başladığımdan beri kilo aldı malesef :S )

Sitede tabiki de bir köpek oyun alanı olmadığı için yürüyüşlerde karşılaşırsak hemen basket sahasına koşuyoruz rahatça oynasınlar diye.

Ama sıcak havada iki tombik ancak bu kadar oynayabiliyor :)

3 yorum:

  1. Begonvilli Ev dedi ki...:

    Bizim buraya, parkımıza bir köpek oyun alanı yapıldı. harika oyuncaklar koydular. Köpekciklerin kilo sorununa çok faydası oluyor. Keşke orada daolsa. Belediye'ye bir dilekçe yazmanızı öneririm. İlgilenmezler demeyin. Biz dilekçelerle barınağa röntgen cihazı aldırmayı başardık.

  1. Özge dedi ki...:

    Belediyenin köpeklerle ilgili tutumu önemli sanırım , bizim bağlı olduğumuz belediyeden hic umudum yok, tek istedigim kopekleri toplayip barinaga goturup de orda zarar vermesinler; ama denemeye deger tabi.

  1. Begonvilli Ev dedi ki...:

    Bizim buradakiler de hayvansever sayılmazlar ama ısrarcı davranınca ilgilenmek zorunda kalıyorlar. Bir kaç yakın dostunuz da yazarsa daha etkili olur.