Aferin Bana

Deniz

Sıcaktan bunalsa da Duck'ın en sevdiği mevsimin yaz olduğuna iddiaya girebilirim. Araba gezintilerinde kafayı dışarı çıkarabilmeler,yürüyüş sonrası klima karşısında serinleme faslı, buzlarla oynama keyfi, yürüyüşlerde daha çok insanla karşılaşıp kendini sevdirme telaşı, çocuklarla oynama fırsatları ve tabiki de eennnn önemlisi yüzmek!

Keşfettiğimizden beri babası istanbulda olduğu sürece haftasonları hep Riva'da elmasburun plajına götürmeye çalışıyoruz. Sabah erken gidince sakin oluyor, biz de Duckla yüzme ve suda oynamanın keyfini çıkarmış oluyoruz.



Tam bir jet ski gibi, oyuncağı atıyoruz, cop cop cop sıçraya sıçraya koşup en sonunda ayaklarının yere değemeyeceği yerde de cuupp diye kendini suya atıp öyle başlıyor yüzmeye.

Her ne kadar canı yüzmek istese de bahanesiz de hayatta girmiyor, illa bana bir şey fırlatın suya da getireyim ısrarları.




Bu sene bir de insanları kurtarma güdüsü çıkarmıştı ki geçti. Biraz derinlere gidip yüzmeye kalksak bizi çıkarmaya çalışıyordu. Bize yapması sorun değil hadi neyse derken yüzmeye çalışan başka insanlara da yapmaya başlamıştı ki geçen hafta unuttu gitti yeni oyuncağı kong wubba sayesinde. Ve hatta yine oyuncak aşkına kalabalık bir denizde kimseyle ilgilenmeden yüzüp geri gelmeyi, yine kimseyle ilgilenmeden bizim yanımızdan ayrılmamayı başardı sıpa.

İnsanların da denizde köpek olduğunu göre göre dibimizden yüzmesi ise ayrı bir şaşkınlıktı benim için.


Bu video tecrübesizlik dönemimizden. Yanımıza oyuncak unutmuşuz ve çareyi pet şişemizin içine biraz su doldurup da oyuncak yaptığımız bir gün, henüz hava bunaltıcı olmadığından mı bilmiyorum insanların da olmadığı bir gün.

Suya bayılıyoruz, denizden ayrılmak istemiyoruz.


Yaşasın yüzmek!

1 yorum:

  1. Begonvilli Ev dedi ki...:

    Ohh, ne keyif. Yarasın Duck'a:))