Aferin Bana

Kral vs Duck


Kral Duck'ın yeni arkadaşı, sitemize de yeni taşındı diyebiliriz :D

Sitenin en alt sokağında en sondaki villası bir süredir satılıktı ve bir-iki ay önce de ismini bilmediğim bir şirket tarafından satın alındı ve sadece call center hizmeti için kullanılıyordu. Bir de yavru köpek almışlardı.

Biz de her sabah-akşam o yolda yürüyüş yaptığımız için ve Duck o sokaktaki tüm köpeklerle bahçe kapısından oynaştığı için Kral'la da tanışmış oldular.

Çalışanlar bakıyor köpeğe ve köpeklerle ilgili pek birşey bildikleri söylenemez, yine de iyi niyetliler.

Yavru olduğu için (sanırım 4 aylık ama Duck'la nerdeyse aynı boyda olucak :D ) çok canı sıkılıyor tabi Kral'ın bütün gün tek başına bahçede ve neyse ki bunu fark etmişler. Her öğlen gelebilirseniz oynatırız Duck'la dediler. Ben de seve seve götürüyordum tabi vakit buldukça.

Şimdi bayram olduğu için de 9gün kimse yok tabi. Yemek vermek için gelen adam da muhtemelen su vermeyi aklına bile getirmiyor ve bunu fark ettiğimizden beri bahçelerine girip bir kaba su koyup Duck'la Kralı oynatıyoruz.

Bahçeleri inanılmaz kirli diye ben öğlenleri bahçenin dışına çıkartıp oynattırıyordum ama tabi şimdi çalışanlar olmadığı için kaçarsa diye cesaret edemediğimden biz bahçeye giriyoruz ve tabi aylık da olsa Duck'tan güçlü bir köpek olduğu için bazen Duck'ı yere deviriyor.

Bugün de Duck baya dirense de 20 dk sonra falan artık bıraktı kendini yere, çamurda oynadılar baya bir. Bu bugün çektiğim 2. videoları sanırım :) Çok komikler.

Videodan sonra zavallı Kral'ın suyunu doldurup eve döndük ve evde doğru banyoya soktuk Duck'ı. Bir güzel yıkandı kurulandı, pencere keyfi yaptı. Hafif nemli olduğu için de üstüne bir havlu örttük üşümesin diye :))



Fotoğraflar ve video cep telefonumla çektiklerim, idare etmelik. :)

Bayram devam ediyor ve hepimiz evde oturduğumuz için bu günlerde hayat Duck'a güzel..

[Kendime not: Bir sonraki blogda kısırlaştırma sonrası değişikliklerini anlatmak istiyorum. Çok hanım bir kız oldu Duck efendimiz :)) ]

0 yorum: