Aferin Bana

Kasım Hızlı Başladı

Kaçtı gitti, kısırlaştı, aman geçecek mi derken dikişleri de alındı cuma günü..
Neredeyse hiç elizabeth takmadığımız için evde yalnız da hiç bırakmadık, bizimle yapışık dolandı sürekli. Dışarı çıkarken de hep yanımızda geldiği için baya da eğlendi aslında :)

Yaman'ın kardeşine laptop almaya Kadıköy'e geldi bizimle.



Alışveriş için migrosa gidişlerimizde yine arabada arkadaki yerini aldı, acarkentteki starbucksa akşam kahvesi içmeye gittik (bahçesi geniş tam ducka göre) , pansumana ve dikiş alınması için veterinere gittik derken gezdi de gezdi maşallah :) Babası da onun için evdeydi, daha ne olsun ki.. :)

Dün de en son caddebostan'a götürdük dikişleri de alındığı için köpeklerle de sosyalleşsin diye. Genelde kızlarla koklaştı, puppylerle oynaştı ve erkek köpeklerle hırlaştı :) Çok komik bir çovçov vardı, erkekmiş. Uzaktan görünce korktu hemen yattı yere pusuda saklanmış bekliyormuş gibi. Yaklaşınca da hırlamaya başladı ve geri kaçtı :))






Ben paniklemiştim sürekli uyukluyor evdeyken ve pek mutlu da görünmüyor diye ama her zamanki gibi erken paniklemişim sanırım, yine mutlu Duck. Ama azcık tembelleşti evet ve de en güzel iştahı da açıldı, öyle elimle tek tek yedirmek zorunda kalmıyorum birkaç gündür, çok mutluyum :)

Koku peşinden deli danalar gibi çekiştirme huyu da geçiyor sanırım, dün çimenlerde baya sakindi eskisine göre. Yine kokladı, koşturdu azcık ama öyle tutamayacağım derecede koku takip sürüklemeleri olmadı. Bunun için de çok mutluyum :))

Gerçi tüm bu halleri operasyon yorgunluğundan olabilir, çok yeni henüz..

Bir de bu dışarda yere oturmama huyunu aşabilirsek bizimle heryere gelebilir hale gelir sanırım.


Bunlar da ev halleri.
Baba aşkı tabiki de devam ediyor, inanılmaz huzurlu Yaman'ın yanındayken.



Ben yataktan kalktığım halde her zamanki gibi kalkıp peşimden koşmadı, babasıyla sabah uykusu keyfini tercih etti bu sabah.

Yürüyüş sonrası da hemen kuruldu turuncu koltuğuna.



Bu kısırlaştırma olayını da atlattık sayılır. İlk ve tek operasyonu olur umarım hayatı boyunca. Şimdi artık yıkayabileceğimiz günü bekliyoruz! :))

4 yorum:

  1. Nilgün Torunoğlu dedi ki...:

    Çok komiksin sen oğlum :D O ne yatış öyle,hoş bana çok tanıdık geldi ama...Bizde de sabah keyfi var hem de sabah ezanında başlıyor,her sabah her sabah ...Yatağın etrafında dört dönüyor 'tamam çık 'deyince yeniden uykuya dalıyor horul horul...Kıza koskoca oda verdik,yataklı yastıklı ,cık!illa anne baba yatağı.
    Sevgiler,öptük sizi...

  1. Özge dedi ki...:

    Aynen Duck'ın her odada birer hatta ikişer yatağı var ama onun tek derdi bizimle uyumak :) Tahmin edebiliyorum Keşkül'ü öyle yanınıza gelmek için yatak etrafında mırın mırın dolaşırken :D
    Çok tatlı afacanlar, onlarsız düşünemiyorum hayatı.. :)

  1. Mimmi dedi ki...:

    düzeldi mi yani simcik? oleyuyyyyy!!!

    bu arada kelime dogrulaman bana ineksusk yazdi ne demek istedi?

  1. Özge dedi ki...:

    duzeldi ama yine de baska bi kopek gibi alisamadik henuz,
    yemek yiyo uyuyo gun icinde falan :D
    birden 5 yas yaslanmis gibi :))

    hehe bilmem ki kapatiim ben kelime dogrulamayi bence :D