Aferin Bana

Çılgın Haftasonu

Bu haftasonu çok keyifliydi ; Duck için de bizim için de..

Cuma gününden başladı eğlence.
Orhun abisi dersleri olduğu için hafta içleri gelemiyordu, Cuma akşamı gelip bize ve Duck'a süpriz yaptı, gece de bizde kaldı. Duck özlemiş tabiki de, birlikte oynayıp eğlendiler, kucak kucağa oturup birbirlerini mıncıkladılar. Gelirken de ödül getirmiş, bayıldı tabi Duck.

Uzun zamandır Orhun abisi dışında (ki o da pek gelemiyor artık) kimse gelmiyordu evimize misafir olarak, Orhun da misafirden sayılmadığından bize hiç misafir gelmiyordu diyebiliriz :) Cumartesi günü Orhun'u bırakıp Seda'yı aldık Koşuyolundan. Duck onu evde bırakıp gidiyoruz diye üzülmüşti biz giderken ama geldiğimizden yanımızda misafir de getirdiğimizi görünce çok sevindi tabi.

Bütün akşam çeşitli tacizlerde bulundu Seda'ya. :)) Tekli koltukta oturduğu için etrafında dönüp durdu, ağzında da bir kemik veya oyuncak, arada bir ittire ittire..


Eve biri gelince çok komik oluyor, heyecandan tüm aklı gidiyor. Seda Duck'a birşeyler söylüyor suyunu içerken dökmesiyle ilgili, normalde olsa dinler başını sağa sola çevirir bir tepki verir ama Seda misafir ya, aklı uçtu ya bizimkinin sevinçten, ağzında bir oyuncak sürekli dolanıyor öyle delidana gibi :))

Arada şımarıklıkları tuttu tabi, ilgi onda olsun diye havlamalar, uykusuzluktan saçmalamalar falan derken camdan Çıtır'ı gördü. Evlerine dönüyorlarmış ama olsun Duck Çıtır'ı görünce dışarı çıkmazsa ölecek hastalığına yakalanıyor :)) Bir panik bir telaş çıkarttım Duck'ı, yürüdüler Çıtır'la heyecanlı bir şekilde, sonra biz yarı yoldan döndük geri.

Cumartesi de böyle geçti gitti derken Pazar günü Autodrom'a gittik. Yaman ve Murat şehirfırsatından Ferrari kullanma fırsatını almıştı, onlar Ferrari kullanırken biz de Muratlar'ın ikiz bebekleriyle oynatırız diye Duck'ı da götürdük yanımızda.

İkizlerle Duck pek oynayamadı, çocuklar anneleriyle takıldı hep ama iyi ki götürmüşüz Duck'ı da yanımızda. Başka bebeklerle oynadı, çocuklar sevdi onu, 1-2 kız sevdi, adamlar oyun oynadı derken çok eğlenceli geçti günü. Ben bir ara korkan insanlar yüzünden ve de Duck babasını merak edip peşinden gitme telaşına girdiğinde zorlansam da çok keyifli bir gündü.


Dönüşte de inanılmaz acıkmıştık  ve Duck ile gidebileceğimiz yemek mekanı olarak aklımıza ilk gelen yer Ataşehir McDonald's a gittik. Ataşehir eski mekanımız, Duck'ın istanbul'la ilk tanıştığı yer ve Mc Donald's ın oralar her gün yürüyüş yaptığımız istikametin üzeriydi. Eminim hatırlamış ve sevinmiştir ama onun eski yürüdüğümüz yerlerde yürümesi ondan çok beni sevindirdi nedense, çok özlemişim  orda vakit geçirmeyi :) Orda da küçük bir çocuk sevdi Duck'ı.



Derken geçti gitti haftasonu..

Dün de bir iş görüşmesine gitmiştim sabah erken, Yaman da ben de Sabah evden çıkınca panikledi bizimki biz giderken, dönüşte de bu aralar kemiklere düşkün olduğundan en kocamanından alayım bari de sevinsim dedim. Onunla yatıp kalkıyordu, bir iki defa a camdan aşağı attı indik almaya derken Pazartesi bile bitti.. Günler çok çabuk geçiyor Duck'la..


Haftaya da haftasonunun böyle eğlenceli olması dileğiyle yaşıyoruz şimdi :))

4 yorum:

  1. Unknown dedi ki...:

    allam daka bak yaa
    olm senin de adın ballı olmalıymış

  1. Özge dedi ki...:

    ballı ördek çorbası :))
    bu işe başlarsam ballı günlerini çok özleyecek ama bence :)

  1. Adsız dedi ki...:

    misafirrrr en sevdiğimiz bizim de :)

    yine ben oya yağlıboya

  1. Özge dedi ki...:

    ya bize hiç misafir gelmiyo o yüzden hayatında ilk defa yeni birini görmüş gibi oluyo yazık :))