Aferin Bana

Sitenin Sucusu

Mahallenin delisi lakabını almama az kaldı sanırım.

Evde köpek beslediğimiz için zaten bazı teyzeler cıkscıkscıks larını yaparken dünkü sıcak hava ve sokakta beslediğim köpeklerin nefes nefese bir kap suya muhtaç hallerini görüp de içim iyice sızlayınca dün öğlenden sonra evde bulabildiğim büyük şişelere sular doldurup, dolapları karıştırıp su kabı olabilecek nitelikte kaplar bulup, kalan yemekleri de buzdolabı poşetlerine böldükten sonra hepsini bir çantaya doldurup yanımda olmazsa olmaz Duck'ı da alarak site içinde tura başladık.

Ağaçların arasında kaldıkları yeri bildiğim birkaç köpecik vardı onların olduğu yerin yakınlarına önce mamanın ağzını açıp düzgünce koyduk, sonra da suları kaplarına doldurup bıraktık birer birer.

En çok da Duck'ın hoşuna gitti bu durum.
Her duruşumuzda heyecanlanıp mamayı koymamı bekleyip, suyu doldururken hemen birazcık içip sonra da kafasını ıslattık. Suyu gören köpeklerden bazıları gelince de daha da mutlu oldu ama sokaktakiler öyle fena sıcaklamış ki, oyun bile oynayamadı kuzular.

Duck yürüyüş yaptığımız için mutlu ve yorulmuş oldu, benim de içim rahatlamış oldu o yüzden çok mutluyum.

Şimdi yeni planım ikeadan o kocaman su kaplarından birkaç tane alıp onlardan koymak. Büyük olduğu için daha çok su koyabiliriz. Kediler de içiyor zaten hepsine yetmiş olur böylece..

O kadar çanta ve su ekipmanıyla foto çekemedik tabi ama bugünün eğlenceli fotoğraflarını diğer blog kaydına saklıyorum! :)

2 yorum:

  1. Unknown dedi ki...:

    SÜPERSİN SEN ÖZGE

  1. Özge dedi ki...:

    ama napim cok uzuluyorum sicakta nefes nefese olmalarına :S