Aferin Bana

Mayıs da Bitiyor

Havalar ısındı diye iyice sokaklara bıraktık kendimizi yazmayı unutuyoruz buraya ama Duck açısından sanırım eğlenceli geçiyor günler.
Belediye şikayetimizden beri tasmasız pek dolaşmadığımız için enerjisini atamaz diye öğlen yürüyüşlerimizi uzattık, yukarılardan dolanıp yeni köpüşlerle koklaşıyoruz. Yine de pek yoramıyorum.

Arada bir gün Luckyi ziyarete gittik, makinamızı unuttuğumuz için fotoğraf çekemedik ama sabah 9da oradaydık akşam 6ya kadar Duck sanırım sadece 15dk oturdu o da Luckyi cezalandırıp odasına kapadığım 15dkydı.

Lucky birazcık haklı olarak tembel, poposu yerde oynuyor.. Ama duck ev dışında bir yerde zaten pek oturmaz, ortada arkadaş varken de oturmak niye mantığı ile kendini kaybedip eve gelince yapıştı yere yavrucak.



Haziran ayında babası yeni şantiyeye gidecek Ezineye, konuştuklarımı anlasa şimdiden anlatmaya başlardım üzülme, belki biz de gideriz yanına diye. Ama olaylar gerçekleşene kadar bir fikri olmadığı için kötü oluyor. Her gidişinde ilk hafta psikolojik yıkımla geçiyor, sonrası ara sıra homurdanmalarla geçse de gelene kadar pek rahat etmiyor. Bu kaçıncı şantiye ama alışamadı hala, gerçi benim bile alıştığım söylenemez.

Köpek olmak zor iş.
Köpek sahibi olmak da zor iş.

Duck olmasa çok daha rahat bir hayatım olurdu sanırım ama bazen çok bunalsam da bundan 2senedir toplamda sadece 6gün ayrı kaldığımızdan onsuz olmayı düşünemiyorum. Yine de daha kolay biryerlere gidebilmeyi çok özlüyorum.

2 yorum:

  1. Nilgün Torunoğlu dedi ki...:

    Yatışına kurban olurum,kestane burunlu yakışıklım...

  1. Özge dedi ki...:

    Duck bu iltifatınızı duysa hemen yalamaya başlardı Keşkülle sizi :))
    Teşekkür ederiz.