Aferin Bana

Eski Cep Telefonumdaki Hazineler

Dün uzun öğlen yürüyüşlerimizden birinde sokak kızımızı beslediğimiz yerlerde dolanırken yeni bir sokak köpeğiyle karşılaştık.
İnanılmaz zayıf, memeleri büyük (sanırım yakın bir zamanda anne olmuş) ama kısırlaştırılmış (küpeli), minicik bir köpek. Nasıl oyunlar yapıyor Duck'a ve bana..
Biz de yalnız bırakmadık onu baya bir oynadık. Peşimizden eve kadar yürüdü bizimle ve tabi ben de dayanamayıp hemen mama hazırladım ona, karşıdaki boş villalardan birinin girişinin kenarında verdim yesin diye.. Ee yemek yiyor ama hava da sıcak, susuz da kalmasın diye ikeadan aldığımız kocaman su kaplarından birini doldurup götürmeye kalktım. Duck'ı evde bıraksam kesin camdan bağrınacak yanımıza gelebilmek için, e teyze de şikayet ettiği için dikkat etmem lazım havlamaması için. Yanıma aldım ama tasmasız da bırakamıyorum. Elimde kocaman su kabıyla bir yandan Duck'ı tutup bir yandan kapıyı açmaya çalışırken Duck da heyecandan bana çarptı ve tüm su üstüme döküldü. Küçük de bir çantam vardı, içinde telefonumu, anahtarımı ve Duck'ın kaka toplama poşetlerini koyduğum. Su ona da gelmiş tabi ve telefonum sırılsıklam olmuş. Ben çantamı fark edene kadar suyun içinde yüzdü sanırım ve bozuldu. Neyse köpeciği doyurduk, suyunu da verdik.. İçim rahatladı en azından, öyle de sevindi ki, ellerimi yaladı , Duck'ı öptü durdu..
Eve gelip de telefonla uğraşma çabalarım sonuç vermeyince eski telefonumu kullanmaya başladım mecburen. Telefonu görseniz öyle tatlı ki. Duck'ın bebeklik ısırıklarına mağruz kaldığı için incecik incecik diş izleri var arkasında. Ekranındaki camın içine de tüyü kaçmış. Tam bir Duck telefonu.
İçindekiler de öyle, eski videolarımız fotoğraflar falan baya eğlenceli şeyler buldum.
Buraya eklemişimdir eminim ama yine hatırlatma amaçlı olsun, videoları paylaşmadan duramayacağım. :)

Bu video BBÇ Veteriner Kliniğinde çekilenlerden. 2 Aylık bir Golden, 25- 30Günlük barınaktan kurtarılmış bir Labrador bebeği ve tabi ki Duck (Henüz 1 yaşında bile değilken). Videonun bir bölümünde Duck 30günlük Labriden kaçıyor :))




Bu Ataşehirdeki eski sitede basket sahasında çocuklarla oynarken çektiğimiz bir video, Duıck yeni eve taşındığımızda bu videoyu ilk izlediğinde ağlamaya başlamıştı, özlediğini düşünmüştük.. Çok severdi çünkü ordaki çocukları.

Bu videoda yine aynı çocuklar. Her gün okul sonrası evimizin balkonumsu bahçesine gelip Duck'ı kudurturlardı, sonra zaten oraya sığamayıp mecburen basket sahasına geçerdik. Çoğu zaman ben anahtarı alıp da evin normal kapısından çıkmama sabredemediklerinden Duck'ı onlar bahçeden alıp giderdi sahaya, ben de normal yollarla peşlerinden giderdim. Hala özlüyorum Ataşehir'i. Evi değil ama siteyi, insanları, herşeyin daha pratik ve mutlu oluşunu.. Eminim Duck da özlüyordur, burda öyle çaktırmadan atlayabileceği havuzlar yok, var gerçi ama çok pisler, bizimki pis yerlerde takılmaz.

Bu videoyu da az önce çektim. Dışarda bir arabanın alarmı çalıyordu ve Duck alarm çalınca aynı melodiyle ulur genelde. Videodan sesi daha kalın çıkmış, incecik bir tonla uluyor ve çok daha uzundu ama sonunu yakaladım. :)

2 yorum:

  1. Unknown dedi ki...:

    yaa özge
    katıla katıla güldük bu hıyarlı babaya, ahmet hıyar yerken video istio,koltukta oturacak tabiki de :))))nasıl uluyor öyle yaaa
    oyun pynayah halleri de pek bi şirin, el kaar bebeden korkar tabiki adı duck onun, dük olsaydı korkmazdı :)))

  1. Özge dedi ki...:

    çok komik uluyo ya görmeniz lazım, incecik de bi sesi var, videodaki gibi diil :))

    hıyarlı video değil de fotoğraflar vardı ama video da çekerim :))

    duckken bu kadar kapris yapıyo dük olsa kimbilir neler yapardı valla iyi ki olmamış :)))