Aferin Bana

Diğer Kızlar ve Atahan..

Sitenin genelinde köpek sahipleri çok mu bilmiyorum, her gün düzenli olarak tartıştığım insanlar da mevcut Duck sayesinde ama Duck'ın şansına oturduğumuz bölgede genelde dişi köpek sahipleri var.

E durum böyle olunca da kız arkadaş sayısı çoğalıyor.

Sitenin dışında tuhaf ve komik bir şekilde internetten de Duck'ı görüp çiftleştirmek için talip olanlar oluyor ama hep başka şehirlerdeler. :) Duck bunları bilse eminim başımızın etini yerdi beni o kıza götürün diye. :))

Yine konuyu dağıtma uzmanı olduğum için uzattım ama fotoğraflarla toparlayayım.

Kınayı daha önceden de eklemiştim ama dayanamıyorum, en çok onunla vakit geçiriyor ben her ne kadar ikisini çekemesem de..

Yanlarındaki de Atahan, 6yaşında. (Evet azcık iri bir bebiş)
Yeni taşındığımızda Duck'ı Yamanla gezdirirken yanımıza gelip (1,5 sene önce) sevme amaçlı tokatlamıştı. O gün bugündür böyle sıkı sıkı sever.
Bahçelerinde kendi köpekleri de var, dişi ve ismi Kafkas. Kafkas çoban köpeği ve Kangal kırması sanırım, baya iri bir köpek. Duck dişi olmasına rağmen çok korkuyor. Ama Atahan Kafkası bile bıktırmış. Kocaman köpek Atahanı görünce kaçıcak yer arıyormuş beni sevmesin sıkıştırarak diye. :)
Bir de 6 yaşında olmasına rağmen facebooktan haberdar, benim fotoğraflarımı da çek, çektiklerini de facebookun varsa koy tamam mı diyor her defasında :)







Ve Goldi.

8 yaşında kocaman bir danacık.
Duck'ın aşağı kafasını sarkıtıp da ağladığı ama sonradan kendine uygun olmadığını fark ettiği yeni komşumuz. :)



Visky ve Kafkas'ın fotoğraflarını daha sonra ekleyebilmek umuduyla..:)

O kadar çok köpek var ki, Yaman bile henüz hepsinin ismini öğrenemedi ama Duck adı gibi biliyor hepsinin evini yerini :))

1 yorum:

  1. Mathilda dedi ki...:

    ne çok köpeeek. Settere bayıldım, çok seviyorum kerataları. Fazla asiller.