Aferin Bana

Hıdiv Kasrı

Yanlış hatırlamıyorsam Dukc'ın 2. yaşgününü kutlama ödülü olarak orda yürüyüşe götürmüştük ilk.
Gidiş o gidiş, şimdi her hafta sonu fırsat buldukça oraya götürüp yürüyüş yaptırıyoruz.

Keyifli bir yer, istanbulda anadolu yakasında oturanlara tavsiye edebilirim :D

Bunlar eski fotolar, çiçekli böcekli bahardan kalma





Ve bugünküler :D





5 yorum:

  1. Jitterbug dedi ki...:

    en kısa zamanda gidiyoruz buraya. tam aradığımız gibi. iyi ki yazdın. :)

  1. Özge dedi ki...:

    ya evet gidin mutlaka,cok guzel. hıdiv kasri binasinin oldugu yerde yasayan kopekler var onlar bazen havlayabilor ama bizde kopek uzaklastirici denen dazzer mi ne oyle bisey var ondan korkuyorlar dugmesine minicik basinca hemen gidiyorlar, bazen gerek bile kalmiyor ona. onun disinda koruda hic kopek yok, cok keyifli :)

  1. Jitterbug dedi ki...:

    benim o alette anlamadığım şey, ona bastığınızda duck da korkmuyor mu? :) ya çok saçma bir soru belki ama ne zaman almayı düşünsem aklıma bu geliyor. eğer kullanımı kolay diyorsan cidden işimize yarayabilir.

    bir de blogger'da bir yorumumun üzerine yorum gelip gelmediğini öğrenmenin bir yolunu bulsam da sürekli muhabbeti yarıda bırakmasam. :) hihi

  1. Özge dedi ki...:

    Subscribe gibi bisiy olmasi lazim yorum yaptiktan sora cikan, orayi tiklayinca mailer geliyordu uyari olarak. 

    O cihaz yuksek frekansta ses verip sasirtiyormus kopekleri. Bizimkiler ebde radyo ve tvden aliskinmis o frekansa ama evde hic yasamamis kopekler duyar duymaz duruyorlar oylece, allah allah bu da ne der gibi, bu sayede de yaklasmiolar. Surekli basmiorum zaten 1 kerecik basip sonra devam edioruz :)

    Bu arada duckin kalcasinda kalca cikigi riski vardi hep koruyorduk ama o risk dun bariz bir kalca cikigina donustu cok agrisi var, hic basina gelen biliyor musun boyle bir durum , operasyon gerekebilir falan diyor vet :(

  1. Jitterbug dedi ki...:

    bugün gördüm, çok üzüldüm. hayır hiç duymamıştım ben böyle bir şey, bir dış etkenden mi oldu acaba, ters hareket ya da çarpma gibi? yoksa köpeklerde rastlanan genetik bir rahatsızlık mı, şaşırdım ben de. geçmiş olsun, hemen geçsin duck'cım.