Aferin Bana

Ördekimizin Ev Halleri

Bir dizi izleme sırasında kemik kemirme seansı sonrası bacağımda uyuyakalma hali. Kafasının bütün ağırlığı elimde :)



Yılın son günü veterinere gidip son bir check up tan geçmişti. O sırada ciğerlerini dinlediklerinde dolu demişler ve montla dışarı çıksın demiş veteriner Gizem ablası :) Ben de juenpetmarketten 10 numara polarla birlikte sevinsin diye 1-2 oyuncak almıştım, onlardan biriyle radyatorun yaninda sicak sicak yayilmiş oynarken.



Bu arada oyuncaklar şu şekildeydi , çok komik ve eğlenceliler. Öyle çok sevindi ki. Deliler gibi oynadı bir biriyle bir diğeriyle . En sonunda da parçaladı ikisini de ki Duck çook uzun zamandır hiç bir oyuncağını parçalamıyordu :) Biz de eğlendik tabi onunla birlikte
 
Ve işte ciğerleri daha çok dolmasın, üşütmesin diye dışarı çıkarken giydirdiğimiz poları. Pijama gibi :)) Burda da " E üstümü giydim neden hala çıkmıyoruz da sen benim fotoğrafımı çekmeye çalışıyorsun" içerikli sinirli bakışları, saat sabahın altı buçuğu :)



Ve olmazsa olmazımız Orhun Abi.Dün gece bizde kaldı. Sabah da yanında yatarken yakaladım :) Çok komik bir ikili oluyorlar :)




4 yorum:

  1. Mathilda dedi ki...:

    minderi, oyuncakları, poları, kendisi çok güzel :) Polarla pek mutlu görünmüyor ama neyse :P duygu sömürücü labriler :)

  1. Özge dedi ki...:

    tesekkur ederiiz :))

    polarli cok mutsuz foto cunku karanlikta fotografi cekmek icin cok ugrastim,o sirada duck da disari cikmak icin tepiniodu , ben de kizdim sabit dursun diye oyle cektim polarli fotosunu, neyin inadini yapiosam kendi kendime :)))
    cok mutsuz bi foto oldu tabi hehe

  1. Nilgün Torunoğlu dedi ki...:

    Poları çook yakışmış,zaten ne giyse yakışır ördeğe :)Biz de aldık mecburen çünkü eşimin solunum yolları ve ciğerlerindeki iltihap nedeniyle tüy zarar verir diye kış ortası traş ettirdik kuzuyu.Tek kazakla da olmuyor kirleniyor, yıkayınca kuruması uzun sürüyor filan..Ama Keşkül çok severek giyiyor-kız ya süslü-
    Oyuncakları harika! tek çocuk ya siz durmadan oyuncak alın bakalım :D

  1. Özge dedi ki...:

    Tek çocuk diye şımartıp duruyoruz zaten, oyuncak arsızı oldu iyice :))

    Çok geçmiş olsun eşinize, umarım en kısa zamanda normale döner herşey, sağlığına kavuşur. Zaten sıcağı sevdikleri için hoşuna gidiyordur tabi Keşkül'ün kazaklar :))