Aferin Bana

Huysuz

Bütün günü sıkıla bunala bir ekranın başında geçirdiğim için Duck da bunalıma girdi.

Babası gitti, evde eğlenecek sıra dışı bir şey yok, annesi ilgilenmiyor e daha ne olsun.

Günde 4 defa dışarı çıkmak yetmiyor, evde de değişiklikler olması lazım, gelen giden şart, oyun şart, ilgi şart.Paşa efendi hazretleri.

Yoksa sürekli evin içinde vikleyen bir yaratık oluveriyor ve ben daha da dayanamıyorum ona. Bazen ya onu ya kendimi camdan aşağı atmalıyım diye düşündüğüm bile oluyor, o kadar bunaltıyor ki viykleyerek.

E böyle evde bunalım takılınca dışarda da beni cezalandırırcasına hiç bir sözümü dinlemiyor. Tasmalı gezsek inanılmaz çekiyor ki yokuşta düşürdü bugün beni. Tasmasız gezsek aklına göre çekip gidiyor, ben de peşinde ıslık çalarak çağırmaya çalışan bir tip.

Bugün delirtti beni resmen.
En sonunda artık nasıl bağırdıysam bir panik içinde geldi yanıma, tasmasını taktım, bacağımın dibinden ayrılmadan yürüdü. Evde de yine hiç yüzüne bakmadan kapadım bizim odaya, o ara iki dakika viykleme duymadan geçirdim.

Huysuz Duck,
bazen çok bunaltıyor beni,
çook..

2 yorum:

  1. Unknown dedi ki...:

    duck ın bel tasmasına taktığın tasmayı
    kot pantolunun kemer geçirme yerlerinden birine düğümle :D

  1. Özge dedi ki...:

    o işe yaramadı,
    bel tasmasının önündeki yere takıyorum gezdirme tasmasını, o zaman çekince o kuvveti kendisine de uygulamış oluyo yavaşlıyo ama oyle de sanki iskence yapiomusum gibi gorunuo bi garip yuruyo o yuzden yapmiorum cok zorda kalmadikca :))