Aferin Bana

Çıtır'dan Hediye..

Çıtır Duck'ın en yakın kız arkadaşlarından biri.

Önceden de eklemiştim fotoğraflarını, hafif tombişçe cici bir kız. Sahipleri sokaktan kurtarıp aldılar evlerine.

Eskiden pek kimseyi yanaştırmazmış yanına, bizim teslimiyetçi ördek Çıtır'ı görür görmez korkudan yere yattığı için sanırım Duck'ı yaklaştırıyordu yanına, hafif hafif oyunlar oynuyorlardı.

Artık Duck'ın popo koklama tacizlerine bile izin veriyor, çok tatlı oynaya oynaya yapıyorlar yürüyüşlerini..

Büyük ırk ve hafiften de tombiş olmasına rağmen çok süslü pembeli membeli göğüs tasmaları buluyordu sahipleri, biz de ne güzeller nerden buluyorsunuz böyle süslü tasmaları diye takılıyorduk.

Bugün akşam yürüyüşü için tam apartmanın kapısından çıkarken bir baktık Çıtır ve annesi kapımızda, bize hediye tasma getirmişler..

Henüz giydirip de doğru düzgün ayarlarını yapamadım ama böyle süslü bir tasma.
Mavi giymesi de Duck için iyi olucak bence, çocukçağız erkek olduğunu hatırlar belki ödlekliği bırakır, hem nazardan da korunuruz :))



Ama henüz erkek olduğunun bilincine varamadığından süslülüğe devam ediyor. Ayarlarını yapamadığım için giydirme denememden vazgeçip çıkardım diye homurdanarak çıkarmadığı ses kalmadı, tasmayı askıya asınca da giymek için başında ağladı 15dk. mecburen dolaba kaldırdım :)

Bakalım yeni tasmayla ilk yürüyüşünde nasıl komiklikler yapıcak :))

Çok teşekkür ederiz Çıtır, artık süslü süslü dolaşırsınız birlikte :)

5 yorum:

  1. Adsız dedi ki...:

    rogz tasma süper ya, o kadar da sağlam ki onlar. Biz hep rogz alıyoruz ama bulmak kolay olmuyor onu TRde. makineye atıp yıkayabilirsin de hiçbir şey olmuyor.
    imza: çilçil tiltil

  1. Özge dedi ki...:

    evet ben de bayılıyorum rogzlara ama kızlar için daha güzel süslü şeyler var yine, buyuk cins erkeklere gore hic bulamiodum ben guzel :D

    asıl ben şunlardan getirtmek istemistim http://www.amazon.com/Planet-Dog-Adjustable-Harness-Purple/dp/B000OBJ092/ref=pd_bxgy_k_img_c
    ve hala da istiorum ama amazondakiler trye gondermio, kendi siteisnden gondertmeye calissam da tasmadan daha fazla kargo ucr. eklemek gerekio :((
    ama alicam bi gun!

  1. Özge dedi ki...:

    ici polarli yaa, daha guzelini dusunemiorum yumusak yumusak :))

  1. Mathilda dedi ki...:

    amazondan köpeklere neler neler getirtmeye niyetlendim de hep vazgeçtim. Çok tutuyor gerçekten. Aynen ordan bulup gidip firmayı buluyordum filan. Dediğin tasma çok güzel yaw, ondan hiç görmedim TRde.
    Duckın yeni tasma da süper ama, onu giydir artıkın yakışır bence.

  1. Unknown dedi ki...:

    duck sana hastayım
    tasmana da hastayım