Aferin Bana

Dady dady :)

Bu aralar çok babacı oldu duck, gerçi hep öyleydi de baba evde olmadığı için bilemiyorduk ona karşı tepkilerini sanirim.
Gündüz onu bekleyerek geciyor, aksamlari da o oynasin diye ugrasarak, pabucum dama atildi desem yeridir dicem ama nasil oluyorsa benimle de ilgilenmeyi unutmuyor kerata..

ama icindeki baba aski bambaska yani, kiz gibi.

gecen gun sabaha karsi ortamiza gecmis, yetmemis yamanin koluyla gövdesinin arasina yerlesmis, basini da koluna koymus ooh, baba kokusuyla uyudu saat 9.30a kadar. normalde 7.30-8.00 dedin mi hemen baslar kalkmak icin kipirdanmaya..Neyse formulu ogrenmis olduk, aliyoruz ortaya, uyutuyor 9a kadar :)

bugun gitti yaman, tabi bana karsi triplerdeyiz..

*

Kız gibi demistim ya gercekten oyle..
Yeni şeylere çok meraklı bir kere, yeni bir şey alınınca ondan mutlusu yok, onun için alınmamış olsa bile.
Yeni düzen istemez ama yeni eşya kabulumuz yani.
Bir de böyle kızmızılı, desenli şeyler çok dikkatini çekiyor, özel zevkleri var çocuğun.

Başını da sevdirmeyi sevmez mesela, gelir poposunu döner masaj yaptırır, çok hoşuna giderse de ooh der gibi sesler çıkarır tuhaf tuhaf :))

2 yaşındaki arkadaşı Batuhan'ın annesi bile fark etmiş insan gibi olduğunu, hiç bizim kafkas gibi diil bu, batuhandan farkı yok diyor :))
1 yaşındaki arkadaşımız sarp da taşınıyormuş zaten, bakıcısı çok üzülüyordu.. Akşamları sarp duckla oynayınca huysuz olmuyormuş, saatlerce ducka kendini yalatarak butun enerjisini atıyordu sanırım :)

Herneyse,
yenileri seviyor demiştik,
bu da yeni makinamiza verdiği ilk poz :)

2 yorum:

  1. Mathilda dedi ki...:

    owww ne kadar kara bu çocuğun burnu, göz kenarları:)

  1. Özge dedi ki...:

    fotoğrafta iyice kara çıkmış :))