Aferin Bana

2

Sokaktaki Dostlarımız

Benim içim parçalanıyor onlar için.

Her gün yolumun üstünde olanları besleyip seviyorum, sularını ihmal etmemeye çalışıyorum, haftasonları bazen aklım kalıyor ne yaptılar diye, yolda başka görsem dayanamıyorum..

Hepsi evimizde olsa, sıcak yuvaları- ilgileri eksik olmasa ne güzel olurdu ama malesef o kadar çok köpecik var ki acı çeken, açlıktan ölecek gibi olan, kötü muameleye maruz kalan, aklımıza bile getirmek istemediğimiz şeyler yaşayan.

İnsan olsa bir şekilde sesini duyurup yardım alabiliyor ama bu yavrucuklar dertlerini de anlatamadıkları gibi düşmanları da bol.

Ne olur siz de yardım edin, birine bile olsa su verin, mutlu edin, sevin, okşayın. Korkuyorsanız bile uzak durun, korkuyorsunuz diye sopayla kovalamaya, kötü davranmaya hakkınız yok.

Bir gün size de öyle davranılsa nasıl hissedeceğinizi düşünerek davranın.

Çok zor bir şey değil bu. İnsan olmanızı gerektiren ufacık bir şey.

İnsanlıktan çıkmayın.

2

Haftasonları..

Akşam görüşmek üzere demişim ama akşam ve bugüne kadarki günler hep yetiştirmem gereken kurabiyeler olduğu için yazamadım malesef..

Geçen haftasonumuz da bu haftanın son gününe kaldı ama napalım.. :)

Geçen haftasonu hava çok çok güzeldi. Duckla birkaç fotoğraf çekebildik koşup eğlenirken.

Güneş aşığı olduğundan evde güneşin altnda uyku keyfi yaptı, arkadaşlarıyla eğlendi, arabayla gezdi.. Kuşları kovaladı.. Daha ne olsun..












Bu hafta da yağmura rağmen mutlu ve güzel geçti..

Herkesi öpüp yalıyoruz sevgiyle :))

2

Şirin Mirin

Yine çok uzun ara vermişim. Aslında haftasonu güzel havada yaptıklarımızı, çektiğim fotoğrafları paylaşmak için açmıştım ama fotoğraflar evdeki bilgisayarımda olduğu için neden yazmaya uzun zaman ara verdiğimi paylaşmak istedim. Duck'ın haftasonu maceraları akşama kaldı artık.


Bu aralar büyük bir heyecanla ve aşık olmuşçasına bir mutlulukla kurabiye yapmaktayım.

Evet yanlış okumadınız kurabiye.

Şirin Fırın isminde daha önceden bir arkadaşımla başlattığımız bir şeyi tek başıma devam ettiriyorum şu anda.

Mutlu anlar için hazırlanan sevimli şeyler oldukları için mi yoksa benim çocukluktan beri sevdiğim bir şey olmasından mı bilmiyorum ama inanılmaz mutlu bir şekilde hazırlıyorum kurabiyeleri.

Amacım pastacılar kralı olmak :))

Şaka bir yana pasta yapımı, sugarcraft - sugarart dedikleri işi en iyi şekilde yapmak istiyorum. Henüz başlangıç aşamasında olsam da yaptıklarımın beğenilmesi öyle mutlu ediyor ki, havalara uçuyorum.


İşin bir de Ducky Duck kısmı var tabi, ben müziğimi açıp geceyarılarına kadar kurabiyelerimi süslerken Duck ben mutfaktaki o masaya oturduğum an bir depresyon havasına girip mutsuzlaşıyor. Çünkü hem kurabiyelerden yemesi yasak, hem mis gibi kokuyorlar hem de işim olduğundan ilgi sevgi yok demek oluyor.

Sonrasında neyse ki gönlünü alıp oynuyorum, benim mutluluğum, heyecanım ona da yansıyor ve bitirmiş olmanın ruh haliyle birlikte kuduruyoruz :D

Haftasonundan kalan Duck'ın fotoğrafları yok ama bu haftasonu yaptıklarımın fotoğraflarını paylaşabilirim.

İlk fotoğraftakiler yenidoğan Melis için hoşgeldin hediyesi olan kurabiyeler, diğeri de 2 yaşına girecek olan Arda'nın doğumgünü kurabiyeleri :)




Daha fazlasını görmek isterseniz ve beğendiyseniz facebooktaki sayfamdan da bakabilirsiniz,


çok sevinirim :D

Ne heyecanlı bir durum  benim için, anlatamam. Umarım çok güzel ve keyifli şeyler olur.


Akşam Duck'ın fotoğraflarıyla yeniden görüşmek üzere :)